Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

31. 12. 2019. 16:41 >> 16:41
1

DPS BUDVA

"Goste u Petrovcu dočekale raskopane i zatvorene ulice"

Veliki broj gostiju koji je uoči dočeka Nove godine stigao u Petrovac u hotelima koji organizuju novogodišnja slavlja, umjesto svečanog dočeka, dočekale su raskopane i zatvorene ulice, otvoreni kanali, neobezbijeđeni i opasni kako za vozače tako i za pješake, saopštio je Opštinski odbor DPS Budva.

"Svjedoci smo, po zna koji put, odnosa opštine Budva i njenih čelnika prema Petrovcu i građanima Petrovca, pa i čitave Budve. Petrovački hoteli Palas i Melia su već duži niz godina najposjećeniji hoteli uoči novogodišnjih praznika, ne samo u opštini Budva već u Crnoj Gori pa i regionu i prepoznati su kao mjesta sa najboljim provodom i najorganizovanijim dočekom Nove godine. Da li će tako biti i ovaj put postavlja se pitanje iz razloga što će goste prije ulaska u hotele dočekati sve naprijed navedeno i tek ćemo vidjeti kakav će se utisak i glas ponijeti iz Petrovca", navodi se u saopštenju.

Poručili su da je Nova godina i dočeci u koje je uložen veliki novac u drugom planu, kao i građani Petrovca i Budve.

"Opštinski čelnici, a tu se prije svih misli na predsjednika opštine i predsjednika skupštine bave se sasvim drugim stvarima. Očigledno je njima bitnije blokiranje grada i građana, međusobno prepucavanje zbog kog opet trpe građani, te pozivanje na molebane i proteste, dok su u potpunosti stavljeni u ćošak budžet opštine, plan investicija, doček nove godine od koje će se opet taj isti budžet prilično popuniti. Želimo još jednom podsjetiti opštinske čelnike da su oni tu da brinu o interesima svih građana, a ne da budu na odgovornim pozicijama zarad lične koristi i sakupljanja političkih poena, te da je krajnje vrijeme da se okrenu svom gradu, svim građanima i interesima građana bez obzira na njihovu političku, nacionalnu i vjersku pripadnost", piše u saopštenju budvanskog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније