Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.P. ]

04. 01. 2020. 20:01 >> 20:00
7

DF PORUČIO

"DPS ne zna za ljubav prema Hristu, samo prema novcu"

Saopštenja DPS-a u kojima napadaju Crkvu da je profitna organizacija samo govore da u DPS-u poznaju ljubav prema novcu, a nikako ljubav prema Hristu, poručili su iz Dekomratskog Fronta (DF)

"Znamo da je za njih novac vrhovna vrijednost, što i ne čudi sa obzirom da gaje vrijednosti koje baštine njihovi mentori iz američke ambasade, za koje je jedina svetinja dolar", navodi se u saopštenju.

Iz DF-a poručuju da se moraju, kako kažu, osvrnuti na odloženu posjetu predsjednika Vučića, "koji je sa potpunim pravom želio da nalaže badnjake sa svojim narodom, ali je to zasmetalo nacionalsocijalističkom DPS-u, jer, Bože moj, sasvim je normalno da su u Crnoj Gori dobrodošli predsjednici tzv. Kosova Tači, osumnjičen za trgovinu ljudskim organima, kao i albanski predsjednik Iljir Meta, ali nije dobrodošao onaj čiji su preci zajedno sa našim precima oslobađali Skadar"

Takođe, poručuju iz ove partije, sukob koji se desio u Bijelom Polju tokom trajanja litije između Budimira Maraša i Šukurice N. jeste ciljana provokacija ovog režima kako bi pokušali da u javnosti okupljanja vjernika na litijama predstave kao nasilna, iako nasilnici koji napadaju sveštenike dolaze iz njihovih redova.

"Treba poručiti priučenim kadrovima sa UDG-a i okoštalim kadrovima iz Brozovog Jajca, da nećemo nasjesti na njihove provokacije, a policiji CG poručujemo da se na efikasan način pozabavi onima koji izazivaju međunacionalnu i međuvjersku mržnju. Neka budu i upola brzi i efikasni tužioci u procesuiranju istih, kao što su bili brzi u slučaju privođenja funkcionera DF-a i vjernika SPC protiv kojih su podnijeli prekršajne prijave", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније