Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila:M.M ]

14. 01. 2020. 15:15 >> 15:15
6

CRNOGORSKA PARTIJA

Osudili prijetnje upućene Čanku

Crnogorska partija osudila je primitivne i šokantne prijetnje upućene predsjedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenadu Čanku koje su, kako navode, dostigle kulminaciju u formi grafita prijeteće sadržine "Čanka pod nož" u Novom Sadu.

Oni navode da se zalaganje za demokratizaciju društva, poštovanje autonomije Vojvodine i napredak cjelokupnog društva u Srbiji se još doživljava kao prijetnja od strane nekih krugova koji žele da povuku cijelu zemlju u anti-evropsko i retrogradno nacionalističko blato.

"Crnogorska partija pruža punu podršku Nenadu Čanku lično, LSV-u i Vojvođanskom frontu, jer je napad na svakog koji želi dobro Vojvodini i Srbiji, doživljavamo kao napad i na sve nas", navodi se u saopštenju. 

Oni zahtijevaju da odgovarajući državni organi odmah reaguju hapšenjem izvršilaca, da jasno i hitno osude ovaj incident, da obezbijede punu zaštitu svim političkim subjektima u zemlji, kao i da se grafiti mržnje smjesta uklone, što će, kako su kazali, biti i pravi pokazatelj kako se vlast odnosi prema tako opasnim incidentima. 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније