Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

16. 01. 2020. 11:52   >>  11:54 69

"ODBRANA SVETINJA"

Knežević ide u Beograd na skup podrške Srbima iz CG

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević učestvovaće sjutra na skupu podrške srpskom narodu i Srpskoj pravoslavnoj crkvi (SPC) u Beogradu, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

 

"Jedan od lidera DF-a Milan Knežević učestvovaće na Skupu podrške srpskom narodu i Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori, koji će se održati 17. januara na Platou ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu, sa početkom u 18 časova, u organizaciji Studentskog kluba Pravnog fakulteta u Beogradu", navodi se u saopštenju DF-a.

Nakon toga, kako su kazali, predviđena je litija do Saborne crkve, gdje će moleban služiti vikarni episkop Stefan.

"Ovim skupom još jednom se potvrđuje odlučnost i sabornost srpskog naroda, gdje god se on nalazio, da istraje u odbrani svetinja, duhovnog i istorijskog bića i nasljeđa Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori", navode iz DF-a.

 

Пратите нас на

Коментари69

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније