Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 09. 2013. 09:38   >>  09:48 1

DOKAZAO

Knežević: Bulatović nema liderskih ambicija

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je da politička grupacija, koja nosi njegovo ime, ima elemente političke stranke, iako u formalno-pravnom smislu to nije.

Gostujući u emisiji "Živa istina", Knežević je kazao da će odluku o eventualnom prelasku u stranku donijeti zajedno sa ljudima koji su sa njim prišli Demokratskom frontu, uz dogovor sa Predsjedništvom fronta.

Upitan zašto Predrag Bulatović nije stao na čelo grupe koja je iz SNP-a prešla u Demokratski front, Knežević je odgovorio:

"Meni je čast i privilegija što je Predrag Bulatović, lider SNP-a i Bloka za zajedničku državu, pristupio zajedno sa mnom Demokratskom frontu. Njegovo političko i ljudsko iskustvo je nemjerljivo i zaista predstavlja pravu privilegiju sarađivati sa njim. Osim toga, Bulatovića i mene vežu i prijateljske relacije što, složićete se, nije baš učestalo u crnogorskim političkim vodama. Predrag Bulatović nije imao nikakvih liderskih ambicija ni u SNP-u, ni u DF-u ni u ovoj našoj grupaciji, što je vrijeme i do sada potvdilo, a vidjećete da sam bio u pravu i ako se bude formirala ta politička partija", poručio je Bulatovića a prenosi radio Antena M.

Knežević tvrdi da ni on ni Bulatović nijesu željeli da dođe do raskola u Socijalističkoj narodnoj partiji. O razlozima zbog kojih je napustio SNP, kaže:

"Ako vidim da rukovodstvo SNP-a nezadrživo vodi tu partiju ka marginalizaciji, ka razjedinjavanju opozicione scene i ka omogućavanju DPS-u da ponovo osvoji apsolutnu većinu, ja ne želim da participiram u svemu tome", , kaže Knežević.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније