Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 01. 2020. 15:25   >>  15:24 20

RAKOČEVIĆ TVRDI

"Vidio sam Rakočevića na skupu u Beogradu"

Poslanik i jedan od lidera DF-a Milan Knežević kaže da je svojim očima vidio konzula Crne Gore Vuka Rakočevića ispred crkve Svetog Marka u Beogradu.

Podsjetimo, Ambasada Crne Gore u Srbiji juče je demantovala Kneževićeve tvrdnje da je konzul Crne Gore Vuk Rakočević prisustvovao skupu u Beogradu.

“Kad god Vlada upali Tviter, svima u Crnoj Gori mrkne. Tako su juče bezuspješno pokušali da me ubijede kako ne treba da vjerujem svojim očima koje su ispred crkve Svetog Marka u Beogradu vidjele Vuka Rakočevića, već treba da vjerujem njihovom Tviteru”, saopštio je Knežević.

Knežević tvrdi da su ga partijske kolege obavijestile da je Rakočević maskiran šalom i kapom bio prisutan na skupu podrške Srpskoj pravoslavnoj crkvi (SPC) u Crnoj Gori u organizaciji Studentskog kluba Pravnog fakulteta ispred Crkve Svetog Marka.

On kaže da dozvoljava mogućnost da je Rakočević ispred crkve bio da iskaže podršku SPC u Crnoj Gori.

“Eto, sad čitava crnogorska javnost, posebno ona režimska, koja me napada da sam radikalan i isključiv, treba da me pohvali kako sam spreman da priznam grešku kad pogriješim, jer kako kažu stari Zećani: ʼHomer nekad zadrijemaʼ - zaključio je Knežević.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније