Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina, Objavila: R.B. ]

20. 01. 2020. 19:15   >>  19:11 2

DEMOKRATE

"Nezgode na pruzi zbog infrastrukturne neopremljenosti"

Infrastrukturna neopremljenost pružnih prelaza na najprometnijim saobraćajnicama u Nikšiću, poput bulevara 13. jul i Vuka Karadžića i Trebješke ulice za posljedicu ima nezgode na tim prelazima, ocijenjeno je iz nikšićkog odbora Demokratske Crne Gore.

Iz te stranke kazali su da je današnja nezgoda na pružnom prelazu na Bulevaru 13. jul, koja je jedna od najprometnijih saobraćajnica u gradu, rezultat nepostojanja rampe i adekvatne signalizacije već skoro šest godina.

“Infrastrukturna neopremljenost pružnih prelaza na najprometnijim saobraćajnicama u Nikšiću, poput bulevara 13. Jul i Vuka Karadžića i Trebješke ulice, u kojoj postoje dva pružna prelaza, za posljedicu ima, ni malo rijetke, nezgode na tim prelazima”, navodi se u saopštenju.

Iz nikšićkog odbora Demokratske Crne Gore apelovali su na nadležne da infrastrukturno opreme te pružne prelaze i time osiguraju bezbjednost svih učesnika u saobraćaju.

“Skandalozna je činjenica da u 21. vijeku, u državi koja je samoproglašeni lider u regionu, gotovo svakog puta kada voz prolazi prelazom na Bulevaru 13. jul, čovjek iz Željeznice stane na sredinu ulice i signalizira vozilima da se zaustave”, navodi se u saopštenju. 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније