Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

21. 01. 2020. 10:05 >> 10:06
3

PROSTEST

Demokrate Bara neće učestvovati na sjednici SO

Demokrate Bara neće učestvovati u nastavku sjednice SO Bar, želeći da naj taj način da pošalju protest i poruku Vladi Crne Gore, partijama na vlasti, da se povuče Zakon o slobodi vjeroispovjesti, koji, kako su kažu, dijeli građane.

“Želimo da im poručimo da izađu iz svoje partijske busije i počnu da razgovaraju i da se dogovaraju sa svojim narodom. Sila je trenutna i nije sve danas, postoji i sjutra. Ne dozvolite da se sjutra stidite svojih odluka. Mislite o tome”, navodi se u saopštenju.

Demokrate poručujuda su Barani svih vjera i nacija i ovih dana,  pokazali kako se voli i brat i komšija i prijatelj.

“Pokazali su i dokazali da je Crna Gora dom i otadžbina svih nas bez obzira koje smo nacije i vjere, jer je iznad svega biti čovjek najvažnije. Pokazali su da nas ne mogu više dijeliti i stavljati u torove, jer su se ruku pod ruku pravoslavac, katolik i musliman pobunili protiv nepravde i podjela”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније