Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

22. 01. 2020. 10:32   >>  10:35 2

PAVIĆEVIĆ DEMANTUJE

"Čučka nije otišao zbog neslaganja sa mnom"

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević negirao je navode da je bivši funkcioner Miodrag Čučka napustio tu partiju zbog ličnog neslaganja sa politikom predsjednika stranke.

Potpredsjednik Crnogorske Miodrag Čučka podnio je ostavku na sve funkcije u stranci, uključujući i funkciju odbornika u Skupštini opštine Budva. Dobro obaviješteni izvori Pobjede navode da je Čučkina odluka moralni čin i rezultat ličnog neslaganja sa politikom koju vodi lider Crnogorske Vladimir Pavićević.

“Miodrag Čučka je ostavku podnio još u decembru, na sjednici Predsjedništva stranke i to iz ličnih razloga. To je tako objavljeno i na sajtu stranke. Ova lažna vijest je konstrukcija novinara i pojedinih izvora iz stranke. Sramota je da se ime Miodraga Čučke koristi za neke obračune u kojima on ne želi da učestvuje”, izjavio je Pavićević.

Pavićević je rekao da je ponosan što je imao priliku da sarađuje sa Miodragom Čučkom i da zajedno zagovaraju ideje Crnogorske jer su te ideje budućnost Crne Gore.

“Ponosan sam i na demokratičnost i pluralnost koja se sve vrijeme njeguje u Crnogorskoj. Ponosan sam i na ostvarenja koja smo u poslednje dvije godine postigli. Mnogi bi u svom djelovanju mogli da se ugledaju na ovaj model. A Miodragu Čučki sam zahvalan i za njegov politički doprinos i za prijateljstvo koje imamo”, izjavio je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније