Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina, objavila B.B. ]

26. 01. 2020. 23:59 >> 12:26

ADMINISTRATIVNI ODBOR ODLUČIO

Konkurs za izbor predsjednika DIK-a

Administrativni odbor odlučio je danas da raspiše javni konkurs za izbor predsjednika Državne izborne komisije (DIK). Aktuelni predsjednik DIK-a Đorđije Vukčević 17. januara ispunio je uslov za starosnu penziju.

Na sjednici Administrativnog odbora uzdržan je bio samo poslanik Socijaldemokratske partije Raško Konjević.

Konjević je kazao da se desilo ono sto je sugerisao kada su birali Vukčevića za predsjednika DIK-a u martu prošle godine.

On je upozorio da bi ovaj put, pri izboru predsjedika DIk-a, trebalo da budu oprezniji.

Predsjednik Administrativnog odbora Luiđ Škrelja kazao je da će se truditi da do raspisivanja izbora u Tivtu, bude izabran predsjednik DIK-a.

"Nadam se da ćemo do 1. marta imati kompletan DIK", kazao je on.

Članica Odbora Marta Šćepanović je rekla da se nada da će se na konkurs za predsjednika DIK-a javiti stručni i profesionalni kandidati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније