Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

01. 02. 2020. 12:34   >>  12:32

IZABRANO PREDSJEDNIŠTVO

Ivan Ilić na čelu OO SDP Kotor

Opštinski Odbor SDP Kotor izabrao je predsjednika, potpredsjednike i sekretara OO, kao i novi saziv predsjedništva. Za predsjednika je jednoglasno izabran primarijus doktor Ivan Ilić, dok će potpredsjednici OO SDP u narednom periodu biti doktorka Tena Božović, odbornica u Skupštini Opštine i Branko Nedović. Sekretar OO će u narednom periodu biti preduzetnik Zoran Pajović.

   

“Ivan Ilić je jedan od najuglednijih crnogorskih hirurga, a društveni angažman je započeo tokom devedesetih kroz snažnu podršku ideji građanske, evropske i multinacionlne Crne Gore. Bio je predsjednik Hrvatskog građanskog društva, tadašnje krovne organizacije hrvatskog naroda u Crnoj Gori”, saopšteno je iz kotorskog SDP-a.

On je u pozdravnom govoru, zahvaljujući na podršci, istakao da je potrebno dodatno osnažiti ideju otvorene i tolerantne Crne Gore i među sugrađanima tražiti ono što ih sve zajedno ujedinjuje. 

"Našem gradu je potrebno da sve ono što su naši preci stvarali bude na raspolaganju i našim potomcima. Da imovina ovog grada, od Luke do brojnih vrijednih nekretnina i turistčkih potencijala bude korišćena za opšte dobro, za kvalitetniji život svih naših sugrađana. Zbog toga smo odlučni da nastavimo našu borbu za Kotor koji pripada svima, bez obzira na politčku ili neku drugu osobenost, jer će se tako naš grad razvijati na najbolji način - kao što se razvijao i kroz istoriju", naveo je Ilić u obraćanju članovima Opštinskog odbora. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније