Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: MIna, Objavio: I. P. ]

02. 02. 2020. 12:56   >>  13:03 14

DAČIĆ SAOPŠTIO

Srbiji nije interes da se zaoštravaju odnosi

Srbiji nije interes da se zaoštravaju odnosi sa Crnom Gorom, već da nema incidenata i hapšenja, rekao je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.


On je kazao da ne žele da se miješaju ko će u Podgorici vladati.

"Ali kada je riječ o problemima zbog pripadnosti srpskom narodu i zbog nekih akata poput pokazivanja tri prsta, crtanja trobojke, hapšenje porodica srpskih poslanika, to je sve uznemiravajuće”, kazao je Dačić.

On je beogradskoj TV Hepi rekao da izlaz vidi u dijalogu Ðukanovića sa srpskim narodom i Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC). Dačić je istakao da "niko u Srbiji nikoga nije diskriminisao, niti vrši bilo kakvu diskriminaciju", ali da sada mnogi to zloupotrebljavaju.

"Jer bi da nastave da uživaju sve privilegije u Srbiji, a da podržavaju režim Ðukanovića u Crnoj Gori koji vrši diskriminaciju Srba i oduzima imovinu SPC", kazao je Dačić.


Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније