Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 02. 2020. 13:41 >> 14:07
12

UJEDINJENA

"Vujović kukavički crta metu mitropolitu"

Ujedinjena Crna Gora poručila je da analitičar Zlatko Vujović grčevito brani režim otvoreno, kako kažu, napadajući i diskriminišući većinsku Crnu Goru.

Iz Ujedinjene Crne Gore kažu da "Vujović kukavički crta metu mitropolitu Amfilohiju prizivajući sukobe i incidente".

“Vujović zna da će biti rata, a Tužilaštvo ćuti? On zna ono sto niko ne zna - Vučić i Rusi predvode litije? Ujedinjena Crna Gora osuđuje ovo zlokobno oglašavanje "nevladinog stručnjaka" koji viri iz Vlade sa pozicije člana Savjeta Agencije za sprječavanje korupcije”, poručuju iz UCG.

Ujedinjena Crna Gora poziva Vujovića, da se, kako kažu, ostave zlog posla “unošenja nemira u naše društvo”.

“Razumijemo da Vujović ne može da shvati da postoje stotine hiljada ljudi koji ne naplaćuju svoj patriotizam. Razumijemo ali tražimo da zbog zastrašivanja i širenja panike odgovara jer taj posao radi sramno i brutalno plaćenički”, poručuju iz Ujedinjene.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније