Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M. ]

03. 02. 2020. 19:30 >> 19:38
2

DPS

"Licemjerju crnogorske opozicije nikad kraja"

Demokratska partija socijalista saopštila je da ministar sporta i mladih Nikola Janović nije, kako se to podmeće, ulazio u vjerska osjećanja trenera Vladimira Gojkovića, niti je presuđivao ko u koju crkvu treba da ide, već je ukazao da je Mitropolija zloupotrijebila njegovu posjetu u dnevno političke svrhe. Iz DPS-a navode da je država ta koja je pozvana da uručuje nagrade i odlikovanja reprezentaciji, a ne bilo koja vjerska zajednica.

"Zbilja je bilo mučno čitati danas saopštenja dušebrižnih opozicionara koji su se javili da odbrane reprezentaciju Crne Gore od ministra sporta i mladih Nikole Janovića," navodi se u saopštenju DPS-a. 

Iz DPS-a kažu kako je opozicija licemjerno našla zashodno da brani reprezentaciju.

"Oni koji za nju nijesu navijali nikada i koji se nijednom reprezentativnom uspjehu nijesu radovali od čovjeka koji je stvarao njenu istoriju i 10 godina bio njen kapiten i osvajao najveća odličja," navode u DPS-u.

Kako iz DPS-a navode, toliku dozu licemjerstva nijesu očekivali "čak ni od opozicije".

"Sa druge strane ministar Janović nije, kako se to podmeće, ulazio u vjerska osjećaja našeg trenera Vladimira Gojkovića, niti je presuđivao ko u koju crkvu treba da ide, već je ukazao da je Mitropolija crnogorsko-primorska zloupotrijebila njegovu posjetu u dnevno političke svrhe, te da je država ta koja je, kada je u pitanju reprezentacija, pozvana da uručuje nagrade i odlikovanja a ne bilo koja vjerska zajednica", navode u DPS-u.

Ipak, kako navode iz DPS-a, ovakve manipulacije i izlive bijesa prema Janoviću doživljavaju kao izraz žaljenja što opozicija u stranačkim redovima nema nikog ko bi mogao po uspjehu, ni sportskom ni političkom, da se približi sadašnjem ministru za sport i mlade.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније