Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

TVCG [ Objavio: O.Z. ]

03. 02. 2020. 19:45   >>  22:26 32

PEROVIĆ ZA TVCG

"Preboljeli sve, ali Crnu Goru ne"

Napadi na Crnu Goru ciklično se ponavljaju iz Beograda u posljednjih 30 godina, a usvajanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti samo je bilo povod za novu negativnu kampanju iz Srbije, ocijenio je, za Televiziju Crme Gore (TVCG), profesor Milenko Perović.

"Zbog toga i imamo situaciju, a to je i više nego evidentno, da u ovom trenutku, u ovoj strahovitoj kampanji koja iz Srbije ide prema Crnoj Gori, imamo udružene vlast i opoziciju. Taj srpski nacionalistički korpus prebolio je i Srpsku Krajinu i Republiku Srpsku, prebolio je i Kosovo, ali Crnu Goru ne može da preboli. Zbog toga je, takoreći zakonomjerno, od Miloševićeve političke elite, uslovno rečeno, pa na ovamo, sve se političke elite, bile one u vlasti ili u opoziciji, u jednom se slažu - da Crna Gora ne treba da postoji i da Crnogorci ne treba da postoje kao narod", kaže Perović.

Prilog Borislava Višnjića, TVCG

Пратите нас на

Коментари32

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније