Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ TVCG ]

04. 02. 2020. 14:17 >> 14:17
9

VLADA CG

Još jedna lažna vijest medija iz Srbije

Načelnik Komunalne policije u Pljevljima, Bojan Bajčeta, i izvršni direktor DOO „Čistoća” Pljevlja, Saša Ječmenica, demantovali su lažnu vijest da su podnijeli ostavke i da su komunalni policajci odbili naređenje, objavljeno je na Tviter nalogu Vlade.

Riječ je o, kako je navedeno, još jednoj lažnoj vijesti plasiranoj putem medija u Srbiji.

"Nije bilo nikakvog naređenja od Uprave policije, odnosno CB Pljevlja, prema službi Komunalne polciie. Bez obzira što se u medijima daje preveliki prostor, ne samo u ovom trenutku nego i generalno, služba Komunalne polcije mora da se fokusira na svoja redovne obaveze i zaduženja", kazao je Bajčeta.

Ječmenica je takođe demantovao da je "Čistoća" DOO odbila da izvrši nalog UP da okreči igralište u Pljevljima.

"Ta vijest je plasirana i plasirana je radi postizanja određenih političkih ciljeva. Navedenih aktivnosti nije bilo jer takav nalog "Čistoća" nije ni primila", kazao je Ječmenica.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније