Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

09. 02. 2020. 17:22 >> 17:21
2

DPS PLAV

"Vlada nastoji da od Plava stvori turističku destinaciju"

Dokumenta usvojena na Osmom kongresu DPS-a pružaju mogućnost afirmacije demokratskih vrijednosti partije, a istovremeno su dokaz da je DPS svoje postojanje na političkoj sceni vezala za ekonomski i kulturni razvoj Crne Gore, ocijenjeno je na sjednici Opštinskog odbora DPS u Plavu.

Na sjednici je, kako je saopšteno iz partije, izraženo zadovoljstvo infrastrukturnim ulaganjima u ovu opštinu od strane Vlade Crne Gore.

"Svi infrastrukturni projekti su neoboriv dokaz da Vlada nastoji da od Plava stvori respektabilnu turističku destinaciju, i da život i rad u ovoj opštini za sve sugrađane učini boljim u svakom pogledu. O naporima u smislu unaprjeđenja standarda i kvaliteta života, svjedoče projekti poput: završetka Gradskog trga, zatim puta Plav - Gusinje preko Vojnog sela, izradnje projektne dokumentacije za put prema Bogićevicu, uređenje više gradskih ulica i niz drugih projekata podržanih od strane Vlade Crne Gore", navode iz DPS Plav.

Analizirajući aktuelnu političku situaciju u Plavu i Crnoj Gori, konstatovano je da nijedan zakon ne smije biti uzrok sukoba i destabilizacije Crne Gore.

"Mir i sloboda su vrijednosti koje nemaju alternativu i svi mi nosimo odgovornost u pogledu njihovog očuvanja", poručuju iz Plava.

Opštinski odbor DPS Plav podsjeća da je jedno teško vrijeme, koje je za nama, pokazalo da možemo živjeti sa vjerskim, nacionalnim i političkim razlikama i da one ne treba da nas razdvajaju.

"Naprotiv, bogatstvo različitosti koje ima Crna Gora treba da nas, obogaćuje, spaja i ujedini u borbi za vrijednosti prave evropske demokratije", zaključuje se.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније