Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 02. 2020. 19:03 >> 19:13
3

SD ODGOVORIO SDP-U

"Strah životu kalja obraz često"

Ona čuvena Njegoševa „strah životu kalja obraz često“ idealno se uklapa u politički profil partije u nestajanju zvane SDP, koja je svoj politički obraz odavno izgubila, saopštile su Socijaldemokrate u odgovru Socijaldemokratskoj partiji.

Podsjetimo, u reagovanju SDP-a na ranije saopštenje SD-a, navodi se da Ivan Brajović pokušava nekome držati političke lekcije, umjesto da zaustavi koncesiju za aerodrome Crne Gore, koja se nije mogla desiti kad se SDP pitala.

Iz SD poručuju da su građani ti koji su SDP-u kazali šta misle o njima lično i politici koju reprezentuju, "tako da su nas na taj način poštedjeli potrebe spuštavanja na njihov nivo".

"Zato umjesto mlaćenja prazne slame i jeftinog pokušaja izbjegavanja odgovora na veoma važna pitanja, još jednom pitamo S(tranku) D(emagoga) i P(opulista):

Da li je istina da ste sa DF-om htjeli da gradite bolju Crnu Goru?

Da li su njihovi lideri bili za vas, kako ste ih od milošte zvali, ugledni parlamentarci sve dok očigleno nijesu u Skupštini Crne Gore pogodili flašom u glavu vašeg počasnog predsjednika?

Da li i nakon toga sa njima, za koje sami kažete da vas njihova politika nekad asocira na fašizam, vršite vlast u Budvi i Herceg Novom, a podsjećamo javnost da vas drže u vlasti u tim opštinama iako im nijeste potrebni za većinu, a u Budvi čak nemate niti jednog odbornika?

Da li je istina da ste u koalicionoj vlasti sa onima koji vas nazivaju jeftinom političkom robom Mila Đukanovića koju je svako odbacio kao posljednji politički otpadak?

Da li je istina da ste zahvaljujući neprincipijelnoj politici došli do toga da u više od pola crnogorskih opština nemate niti jednog odbornika, a da u Glavnom gradu u trojnoj koaliciji nijeste prešli cenzus?", navodi se u saopštenui Socijaldemokrata.


Poručuju da je odgovor na sva ta pitanja potvrdan, što, kako navode, najbolje govori o kvalitetima u političkom, a u posljednje vrijeme, nažalost, "kad su pojedini reprezenti u pitanju, i u ljudskom smislu".

"Zato vam ovi najnoviji pokušaji mazanja očiju javnosti, po receptu kojeg ste i do sad primjenjivali, neće pomoći da pređete cenzus na predstojećim, kako lokalnim, tako i parlamentarnim izborima koji dolaze vrlo brzo", zaključuje se u saopštenju SD-a.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније