Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

12. 02. 2020. 17:36 >> 17:36
1

IZBJEGNUTA KATASTROFA

Budvanski kolektor ponovo u funkciji

Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u naselju Vještice,koje su predstavnici firme WTE napustili 31. janura, dva mjeseca prije dogovorenog roka, ponovo je u funkciji.

Sistem kojim upravlja preduzeće "Otpadne vode", danas je stavljen u automatski pogon, čime je izbjegnuta ekološka katastrofa, prenosi TV Budva.

Pobjeda je ranije danas objavila da bi budvanski kolektor, ukoliko se nešto hitno ne preduzme, mogao da postane ekološka i finansijska bomba, koja ne prijeti samo Crnoj Gori, nego i regionu.

To je, kako nezvanično saznaje Pobjeda, prva impresija komisije osnovane na prijedlog Opštine Budva, u kojoj su vještaci elektro (slaba i jaka struja), mašinske, građevinske, finansijske i ekološke struke, koji su 29. januara 2019. godine obišli ovo postrojenje.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније