Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

14. 02. 2020. 17:46 >> 17:45
7

NA POZIV IŠINGERA

Đukanović prisustvuje Minhenskoj konferenciji o bezbjednosti

Predsjednik Crne Milo Đukanović prisustvuje 56. Minhenskoj konferenciji o bezbjednosti, na poziv predsjedavajućeg Volfganga Išingera.

Teme 56. Minhenske konferencije su politički i bezbjednosni izazovi sa kojima se suočavaju Evropa i međunarodna zajednica, sa ključnim akcentom na analizi evropskog projekta, odbrambene saradnje i liberalnog međunarodnog poretka u cjelini.

 

Podsjetimo, Đukanović je po dolasku u Minhen održao sastanke sa učesnicima najznačajnijeg svjetskog bezbjednosnog foruma, koji i ove godine okuplja šefove država i vlada, ministre vanjskih poslova i odbrane, visoke predstavnike međunarodnih organizacija, civilnog sektora i medija, kao i eksperte iz raznih oblasti.

 

  

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније