Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina, Objavila: R.B. ]

17. 02. 2020. 21:23   >>  21:24 1

ODLUČENO NA KONGRESU

Ivanović nova predsjednica Crnogorske

Anđela Ivanović nova je predsjednica Crnogorske, odlučeno je na kongresu te stranke, u Budvi.

Ivanović je bila je bila jedini kandidat za predsjednicu Crnogorske, na koju je predsjednik Vladimir Pavićević podnio ostavku.

Ona je na konferenciji za novinare, koja je održana nakon kongresa, kazala da su potpredsjednici partije Goran Božović, Đorđe Kovačević i Nemanja Malovrazić, pišu Vijesti.

„Novo mlađe rukovodstvo, meni se čini jedno osvježenje i odlična nova ponuda na političkoj sceni Crne Gore“, rekla je Ivanović.

Ona je dodala je da su kroz kroz set novih dokumenata ekonomske rezolucije , rezolucije o liberalno demokratskom kontunuitetu osvježili politiku partije.

"Planiramo da poruke i novi tim promovišemo što je više moguće na političkoj sceni Crne Gore. Zadovoljni smo svim onim što smo čuli na kongresu, energija nam se u potpunosti vratila , s obzirom da smo u prethodnom periodu imali jednu tenzičnu situaciju u partiji“, istakla je Ivanović.

Ona je navela da su imali priliv i osip članstva,ali da partijs nije osjetila manjak podrške.

Ivanović je ponovila da je Crnogorska nezadovoljna načinom na koji predsjednik Opštine Budva, Marko Bato Carević, upravlja gradom.

„Onaj koji preda zahtjev za razrješenje predsjendika Opštine Budva imaće našu podršku“, poručila je Ivanović.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније