Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 02. 2020. 11:29   >>  11:31 1

JEDNOGLASNO

Fetić predsjednik OO BS Podgorica

Moramo da obezbijedimo ambijent, da potvrdimo naše opredjeljenje, da ostvarimo rezultate, da se u Podgorici predstavimo još jače i snažnije, rekao je novoizabrani predsjednik Opštinskog odbora Bošnjačke strane (BS) Podgorica Adem Fetić.

Kako navode, OO BS Podgorica jednoglasno je izabrao Fetića za novog predsjednika odbora glavnog grada.

Fetić je dugogodišnji član Bošnjačke stranke, a u prethodnom periodu je obavljao značajne funkcije u državnim institucijama. On je na funkciji predsjednika odbora naslijedio Nedžada Dreševića.

"Po profesiji je inžinjer šumarstva. Između ostalog, bio je pomoćnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, za sektor Šumarstvo. Takođe, radio je i kao izvršni direktor Instituta za šumarstvo A.D. Podgorica, a obavljao je i funkciju generalnog direktora Direktorata za šumarstvo, lovstvo i drvnu industriju", navode u saopštenju.

Zahvaljujući se na podršci koju je dobio od članova opštinskog odbora, Fetić je kazao da je čast i privilegija predvoditi odbor glavnog grada, ali da predstoje i brojne obaveze i izazovi.

„Moramo da obezbijedimo ambijent, da potvrdimo naše opredjeljenje, da ostvarimo rezultate, da se u Podgorici predstavimo još jače i snažnije. Imam volju da sa članovima odbora, posebno sa mladima, da dijelimo ideje“, kazao je Fetić nakon što je izabran.

Odbor BS glavnog grada će u narednom periodu izabrati potpredsjednike odbora, kao i članove Izvršnog odbora.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније