Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.L.B. ]

25. 02. 2020. 11:23   >>  11:45 8

SNP

“Duh slobode ne može se zaustaviti”

Stotine hiljada građana i dalje šetaju ulicama naših gradova i poručuju da neće dati svetinje, a duh slobode se širi i ništa ga ne može zaustaviti, poručili su iz Socijalistička narodna partija.

SNP je reagovala na jučerašnju izjavu predsjednika Mila Đukanović, koji je u Ženevi kazao da se zbog Zakona o slobodi vjeroispovijesti, Crna Gora suočava sa višestrukim udarima, iznutra i izvana, kroz otvorenu spregu crkve s nacionalističkim vansistemskim djelovanjem.

“Po oprobanom receptu, Milo Đukanović nastavlja sa žalbama na račun sopstvenog naroda. Nije mu bilo dovoljno da to čini u našoj kući, pa je našao za shodno da na sesiji Savjeta za ljudska prava Ujedinjenih nacija, u Ženevi, sa prisutnima podijeli svoju muku”, poručuju iz SNP-a.

Đukanovića optužuju da pokušava da otme imovinu MCP.

“Đukanović, sada predsjednik države, pokušava da silom, kroz partijski program i gazeći Ustav i zakone Crne Gore, obezbijedi autokefaliju organizaciji koju niko u pravoslavnom svijetu ne priznaje i otme imovinu Mitropoliji crnogorsko-primorskoj”, poručuju iz SNP-a.

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније