Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina, Objavila: J.B.Č. ]

25. 02. 2020. 14:40   >>  14:56 4

SD

Amfilohije poslao političku poruku

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije stavom da ne treba glasati za one koji su donijeli Zakon o slobodi vjeroispovijesti poslao je jasnu političku poruku, ocijenio je predsjednik Socijdemokrata (SD), Ivan Brajović.

On je, na konvenciji SD u Kotoru, osvrćući se na aktuelnu političku situaciju, rekao da u politici u Crnoj Gori uvijek ima izazova.

„Vjerovatno svako od nas želi da jednom dođu izbori na kojima nije važno ko će sjutra biti vlast, a ko opozicija, sa stanovišta budućnosti Crne Gore. Da budemo sigurni da će, ko god da pobijedi, pokušavati da unaprijedi životni standard u njoj”, istakao je Brajović.

On je ocijenio da u parlamentu ima poslanika koji bi, da mogu, sjutra promijenili status Crne Gore.

SD je, kako je rekao, partija osnovana u cilju očuvanja izvorne socijaldemokratske ideje.

„Vjerovali smo da nećemo dopustiti da se ona izgubi u nekim kalkulacijama i vjerovali smo da našom snagom možemo omogućiti da Crna Gora snažno nastavi na svom evropskom putu. To u šta smo vjerovali i ostvarili smo“, dodao je Brajović.

Potpredsjednik SD, Mićo Orlandić, istakao je da su u protekle četiri godine socijaldemokrate radile predano, vrijedno i ostvarile značajne rezultate.

„Mi smo državotvorna partija koja drži visoko do nacionalnih interesa, do građanskih i ideja socijalne pravde“, zaključio je Orlandić.

Predsjednik Opštinskog Odbora SD Kotora, Andrija Lompar je rekao da su rezultatom partije u Kotoru 2016. godine uglavnom svi bili zadovoljni, ali da on nije.

„Siguran sam da to nije naš maksimum, da možemo više, da vrijedimo više i da zaslužujemo više“, kazao je Lompar.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније