Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

25. 02. 2020. 16:39 >> 16:38
1

DEMOKRATE

"Ne zna se ništa o poslovanju Novog DKP"

Odluku o davanju saglasnosti za prenos hartija od vrijednosti iz vlasništva Glavnog grada Podgorica u vlasništvo AD "Novi Duvanski Kombinat" treba sagledavati iz perspektive stvarnog, a ne prikrivenog motiva za njeno donošenje, ocjenjuje Ivana Bojović, odbornica Demokrata u Skupštini Glavnog grada.

"Svjedoci smo da i u predloženoj odluci i njenom obrazloženju nema nijedne riječi o trenutnoj vlasničkoj strukturi AD Novi DKP, niti kako će ona izgledati nakon donošenja i realizacije ove predložene odluke", navodi se u saopštenju Bojović.

Ona navodi da odbornicima nije data nijedna informacija o tekućem poslovanju Novog DKP.

"Da li je inostrani partner realizovao cjelokupni investicioni program ulaganja, koliki je broj zaposlenih, kako Novi DKP posluje i ima li Glavni grad svog predstavnika u organu upravljanja Novog DKP", pita Bojović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније