Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.L.B. ]

27. 02. 2020. 09:06   >>  09:04

SAVEZ ZA EVROPU

Marković sa predstavnicima NVO Green Home

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković sastaće se danas sa predstavnicima nevladine organizacije Green Home, najavljeno je iz Vlade.

Sastanak se organizuje u okviru inicijative Savez za Evropu, koja je pokrenuta sa ciljem prevazilaženja podjela i iznalaženja zajedničkog imenitelja u interesu građana i naše evropske perspektive.

Nakon sastanka biće objavljeno saopštenje za javnost, a Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke sa sastanka.

Premijer Marković uputio je poziv na dijalog relevantnim političkim i društvenim akterima, a do sada se sastao sa više nevladinih organizacija – Centrom za demokratsku tranziciju, Građanskom alijansom, Centrom za monitoring, Centrom za razvoj NVO, Centrom za građansko obrazovanje, Evropskim pokretom u Crnoj Gori i Akcijom za ljudska prava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније