Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Dan [ Objavila: M.L.B. ]

01. 03. 2020. 07:31 >> 07:31
10

JOKOVIĆ NAJAVIO

Opozicija sljedeće sedmice o izborima u Tivtu

Ako se opozicija dogovori da učestvuje na tivatskim izborima, pregovori o mogućem zajedničkom opozicionom nastupu mogli bi da počnu naredne sedmice, saopštio je predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković.

Joković je za "Dan" kazao da je uvjeren da bi pregovori kratko trajali i da bi lako došlo do dogovora.

"Naravno, sve pod uslovom da sve opozicione stranke donesu odluku da nastupe. Mi smo već rekli da ako drugi u opoziciji odluče da nastupe nastupiće i SNP, s tim što ćemo se zalagati za zajednički nastup opozicije, i o tome smo spremni da razgovaramo”, rekao je Joković.

Na pitanje kada bi trebalo očekivati početak pregovora, imajući u vidu da rok za predaju lista u Tivtu ističe 11. marta, čelnik SNP-a naglasio je da bi trebalo očekivati da će dogovor biti brzo postignut.

“Vjerujem da će se stranke lako dogovoriti, samo da prethodno vidimo idemo li svi na izbore, imajući u vidu ukupne okolnosti, posebno nakon donošenja diskriminatorskog Zakona o slobodi vjeroispovijesti”, istakao je Joković.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović donio je odluku o raspisivanju izbora za odbornike u Skupštini opštine Tivat, koji će biti održani 5. aprila.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније