Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 03. 2020. 16:55 >> 17:00
5

SJEDNICA SAVJETA MLADIH

U DPS učlanjeno 67 Beranaca

Sjednica Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Berana, na kojoj je pored dijaloga o aktuelnoj društveno političkoj situaciji, izvršen prijem novih mladih članova danas je održana.

 

Sjednici Savjeta mladih su prisustvovali i Bogdan Fatić, predsjednik Opštinskog odbora DPS i poslanik u Skupštini Crne Gore, kao i članovi Glavnog odbora DPS Crne Gore iz Berana.

Otvarajući sjednicu predsjednik Savjeta mladih DPS Berana Branislav Jokić, iskazao je zadovoljstvo što mladi Berana snažno podržavaju politiku partije, što, prema njegovim riječima, pokazuje i činjenica da se danas u
Demokratsku partiju socijalista učlanilo 67 novih, mladih Beranki i Beranaca.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Berane i poslanik u državnom parlamentu, Bogdan Fatić, je saopštio mladima da je uvjeren da im nije bilo teško da se odluče i učlane u partiju koja baštini moderne evropske vrijednosti.


Kako je naveo, mladi su garant očuvanja temeljnih vrijednosti našega grada, pa su njihove aktivnosti u ovoj partiji snažna poruka svima koji pokušavaju da ugroze po čemu je Crna Gora svih ovih godina prepoznata u regionu i međunarodnoj zajednici.

Čestitajući mladima učlanjenje u najjaču partiju u Crnoj Gori, Bogdan Fatić im je poručio da državno rukovodstvo Crne Gore u prethodnom periodu nije biralo svoj put na osnovu toga da li je težak ili lak, već na osnovu toga kakav trag ostavlja.

Današnjim događajem u Beranama Demokratska partija socijalista potvrdila je da je partija mladih ljudi, novih ideja i pozitivne energije koji nastavljaju da realizuju sve ono što Crnu Goru čini modernim, evropskim i prosperitetnim društvom.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније