Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

08. 03. 2020. 19:08 >> 19:26
12

"IMA VAŽNIJIH TEMA"

DF bojkotuje izbore u Tivtu

Demokratski front neće učestvovati na izborima u Tivtu koji će biti održani 5. aprila, saopšteno je iz tog političkog saveza.

"Uzimajući u obzir opštu situaciju u zemlji, da nema uslova za pošten i slobodan izborni proces i činjenicu da ima važnijih tema od lokalnih izbora u ovom momentu, ne želeći da javno mnjenje u zemlji skrećemo sa onoga što je centralna tema u posljednjih par mjeseci i što će našu društvenu scenu opterećivati i u narednom periodu DF je donio konačnu odluku da ne izlazi na lokalne izbore u Tivtu", saopštio je DF.

Na tu odluku, kako se navodi, dodatno je uticao i način izbora novog predsjednika DIK-a, čime je, kako su sikatli, poslata jasna poruka da nema spremnosti za promjene izbornih uslova i da će se na izbornu utakmicu i ovoga puta izlaziti pod istim uslovima kao što je to i ranije bio slučaj.

"Ovom odlukom ni u kom slučaju ne želimo da utičemo na odluke ostalih opozicionih subjekata o načinu, eventualnog, učešća na lokalnim izborima u Tivtu", dodaje se u saopštenju DF-a.

Na izborima u Tivtu neće učestvovati ni Građanski pokret URA, a do sada su potvrđene dvije izborne liste - Socijaldemokrate Ivan Brajović - "Tivat mora bolje" i Bokeški forum - "Ljudi Boke znaju".

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније