Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

09. 03. 2020. 12:18 >> 12:17
18

DPS TIVAT

"Bježanje od izbora, očekivani potez gubitnika"

Svojom objavom da ne učestvuje na tivatskim izborima, dio crnogorske opozicije je pokazao svu svoju neozbiljnost i nedosljednost, a prije svega neodgovornost prema građanima, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Tivat.

 

“Osviješćeni zakašnjelim rezultatima istraživanja javnog mnjenja i suočeni sa surovom istinom o tome šta građani Tivta misle o njihovoj politici, grandiozne najave o učešću u tivatskim izborima i njihovoj velikoj pobjedi, brzo su zamijenili strahom od odmjeravanja snaga i još grandioznijom odlučnošću da sa izbora pobjegnu”, navodi se u saopštenju.

Iz tivatskogg DPS-a smatraju da je opozicija tim potezom pokazala gdje se na njihovoj listi prioriteta nalaze interesi građana.

“Ne čudi njihova neodgovornost, jer su je već mnogo puta pokazali na primjeru opština koje su u koaliciji vodili. Svađe, podjele i međusobna optuživanja, a sve na štetu građana koji žive u tim opštinama, jedini su rezultati njihove vlasti”, navodi se u saopštenju.

Demokratska partija socijalista nije iznenađena ovom neodgovornošću i lančanom odlukom pojedinih opozicionih stranaka da bojkotuju izbore, jer je ona logičan izbor političara kojima su opstrukcije i političko profiterstvo jedina bliska politička strategija.

“Mi nastavljamo da razgovaramo sa građanima o rezultatima, planovima i zadacima koje smo predvidjeli svojim političkim programom. Nimalo nas ne dotiču pokušaji ometanja i opstrukcije izbornog procesa od strane dijela opozicije, jer smo uvjereni da će svi koji su zainteresovani za bolji život i razvoj Tivta, naći svoje mjesto na izbornim listama”, navode iz DPS-a.

Iz te partije navode da su građani Tivta odavno pokazali političku zrelost i odgovornost prema svom gradu, i na slične ovakve pokušaje u prošlosti odgovarali su velikom izlaznošću na izborima.

“Podsjećamo na prošle izbore za tivatski parlament, kada su vječiti politički gubitnici takođe pozivali na bojkot, postigli suprotan efekat: blizu 70 odsto Tivćana ostvarili su svoje demokratsko pravo i dali apsolutnu podršku DPS-u Tivat. Na taj način građani su pokazali svoju odlučnost da ne dozvole politikanstvu da izaziva blokade, zastoje i odlaganja razvoja svog grada”, navodi se u saopštenju.

 Demokratska partija socijalista Tivat, kako su zaključili,  i ovoga puta vjeruje da će, kao i svih prethodnih godina, Tivćani podržati program one partije, koji njima i njihovim porodicama obezbjeđuje siguran, bolji i kvalitetniji život u tom gradu.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније