Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

10. 03. 2020. 14:29   >>  14:28 1

BRAJOVIĆ

"SD će duplirati podršku na parlamentarnim izborima"

Socijaldemokrate će, na predstojećim parlamentarnim izborima, ostvariti duplo bolji rezultat u odnosu na onaj iz 2016. godine, poručeno je na opštinskoj konvenciji Socijaldemokrata u Danilovgradu. Ocijenjeno je da rezultat od 10 odsto, koji je partija imala na lokalnim izborima, nije prava mjera Socijaldemokrata u Danilovgradu i on će biti znatno veći.

Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović je rekao da SD čine pošteni, principijelni i dosljedni ljudi, iza kojih stoje konkretni i mjerljivi rezultati.

"Na predstojećim parlamentarnim izborima, siguran sam, ostvarićemo duplo bolji rezultat u odnosu na onaj iz 2016. godine", istakao je on.

Brajović je rekao da mu posebno zadovoljstvo čine uspjesi Socijaldemokrata u njegovom rodnom gradu.

"Rezultat od 10odsti, koji smo imali na lokalnim izborima ovdje, nije prava mjera Socijaldemokrata u Danilovgradu. Taj rezultat će, već na jesen, biti znatno veći", zaključio je Brajović.

Član Predsjedništva SD CG i poslanik u Skupštini Crne Gore, Boris Mugoša, istakao je da se pečat Socijaldemokrata zaista vidi u Danilovgradu.

"Ne vidi se samo u Danilovgradu, vidi se u svakoj opštini u Crnoj Gori, jer svuda gdje smo mi u vlasti imamo političku stabilnost koja predstavlja osnov za razvoj grada i imamo prosperitet tog grada.", rekao je on.

Mugoša je rekao da ljudi koji čine Socijaldemokrate, nikad u prethodne tri decenije, nijesu pravili kompromise sa onim što su temeljne odrednice Crne Gore.

"To je njen građanski, multietnički, multivjerski, sekularni, antifašistički i evropski karakter", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније