Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.L.B. ]

11. 03. 2020. 18:34 >> 18:31
12

SNP

"Pokušaj disciplinovanja podoficira Mrvaljevića"

Socijalistička narodna partija, smatra apsolutno naprimjerenom odluku načelnika generalštaba Vojske Crne Gore da podoficira Darka Marvaljevića udalji sa posla zbog njegovog učešća na litijama, saopšteno je iz te stranke.

“I ranije smo napominjali da Ustav svakom građaninu Crne Gore garantuje slobodu misli, savjesti i vjerosipovijesti, te okupljanja i izražavanja mišljenja. Vojnici nisu izuzetak od toga, posebno iz razloga što su litije skupovi na kojima građani mirno traže poštovanje svojih osnovnih prava”, poručuju iz SNP-a.

SNP CG osuđuje, kako navode, pokušaje disciplinovanja, Mrvaljevića, kao i Kasalice i Kneževića.

“Međutim, uzalud je sav trud Dakiću i Boškoviću. Sigurni smo da naši vojnici apsolutno razumiju situaciju u kojoj se nalazimo i da neće dozvoliti da više nijedna mrlja padne na uniformu koju časno nose”, poručuju iz SNP-a.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније