Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 03. 2020. 17:29 >> 17:33
3

ZA ODBORNIKE

DPS Tivat predao listu

Demokratska partija socijalista Tivat predala je listu kandidata za odbornike sa sloganom "Zbog Tivta. Za Tivćane! DPS Milo Đukanović."

 

Lista je predata uz potpise podrške 1670 građana, što najbolje oslikava raspoloženje građana i njihovu odlučnost da podrže DPS Tivat.

Prva na listi je Jovanka Laličić, predsjednica OO DPS Tivat i poslanica u Skupštini Crne Gore.

Laličić je izjavila da je ponosna na listu, na kojoj se nalaze ljudi koje građani Tivta dobro poznaju i koji su se već dokazali u svojim profesijama, ali i veliki broj mladih.

 

Dodala je da je Demokratska partija socijalista koncipirala listu vodeći računa o planovima i prioritetima za naredne četiri godine i da je uvjerena da kandidati mogu da odgovore zahtjevnim zadacima.

“Pozivam građane Tivta da 5. aprila izađu na izbore, da daju podršku politici kontinuiteta koja im garantuje da ćemo sve što smo započeli, a što vidimo na svakom koraku, uspješno nastaviti u narednom periodu”.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније