Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

17. 03. 2020. 12:49 >> 12:54
10

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ PREDLAŽE

Marković da hitno zakaže sastanak sa partijama

Predsjednica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković predložila je premijeru Dušku Markoviću da se u najkraćem roku održe konsultacije predstavnika svih parlamentarnih stranaka kako bi razmijenili mišljenja o socio-ekonomskom i političkom životu u novonastalim okolnostima, saopšteno je iz SDP-a.

 

 

Kako je kazala Vuksanović Stanković  u pismu premijeru, obaveza svih političkih subjekata je da pokažu maksimalan stepen društvene odgovornosti i svoje djelovanje prilagode postojećoj situaciji, na način da svaka društvena aktivnost u zemlji, pa i politička,  mora biti u funkciji osnovnog cilja – sprječavanja pojave virusa i zaštita zdravlja naših građana.  

“Potpuno je jasno da se Crna Gora, kao uostalom i skoro čitava Evropa, nalazi u izvanrednim okolnostima u kojima je apsolutni prioritet zdravlje ljudi, sprječavanje ili ograničavanje posljedica pandemije korona virusa”, napisala je ona.

U ovakvim situacijama, kako je kazala, mora se pokazati maksimalna odgovornost i spremnost da kao politička zajednica i politički subjekti zaborave na sve razlike i budu odgovorni prema svim građanima.

“Crna Gora se može pohvaliti da je u bliskoj prošlosti, kroz odgovornost svojih političkih subjekata, znala da odgovori izazovima koji su iziskivali jedinstvo i stavljanje po strani svih razlika. Zato, očekujem i ovim povodom da svi zajedno damo svoj skroman doprinos zajedničkom cilju, olakšavajući na taj način i sprovođenje mjera propisanih od strane države, koje  u ovom trenutku moraju biti apsolutni prioritet svih u Crnoj Gori”, zaključeno je u pismu Markoviću.

 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније