Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

27. 03. 2020. 12:52   >>  12:51 1

DEMOKRATE TRAŽE

NKT da objavljuje na šta se troši novac od donacija

Imajuci u vidu da se redovno objavljuju prihodi od donacija Nacionalnom koordinaccionom tijelu (NKT) za zarazne bolesti, Demokratska Crna Gora zahtjeva i da NKT redovno objavljuje rashode.

 

“Zahtjevamo da se svakodnevno objavljuju rashodi sve dok se ne potroši i posljednji cent sa posebnog računa”, navodi se u saopštenju potpredsjednika Demokrata Albina Ćemana.

Realizacija zahtjeva Demokrata u dijelu transparentnosti NKT je, kako je saopštio, potreba i obaveza prema državi i građanima Crne Gore, a sa druge strane i odgovornost onih koji upravljaju sredstvima.

“Uvjereni smo da će Vlada Crne Gore po hitnom postupku obezbijediti transparentnost rada NKT i kontrolu utroška javnog novca od strane svakog građanina Crne Gore. Samo to je garancija da se sredstva neće zloupotrebiti i da se neće nenamjenski trošiti”, zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније