Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

27. 03. 2020. 12:01 >> 12:00
3

VODIĆE NESTRANAČKU LISTU

Goran Božović napustio Crnogorsku

Dosadašnji potpredsjednik Crnogorske i predsjednik OO Crnogorske Tivat Goran Božović, podnio je ostavku na sve funkcije i članstvo u Crnogorskoj. Božović će, kako je saopštio, ubuduće voditi građansku nestranačku listu koja je kandidovana za predstojeće lokalne izbore.

„Podnio sam ostavku na sve funkcije i članstvo u Crnogorskoj jer u narednom periodu, a nakon završetka borbe sa pošasti koja nas je sve zadesila, želim se u potpunosti posvetiti borbi za promjene i bolji životni ambijent u Tivtu, djelujući kroz građansku nestranačku listu koja je kandidovana za predstojeće lokalne izbore i na čijem sam čelu”, navodi se u saopštenju.

“Razumijevanje s početka sa rukovodstvom partije, konkretno s predsjednicom, sve je manje, te kako se ne može naći zajednički model djelovanja koji bi bio adekvatan na obostrano zadovoljstvo odlučio sam se za ovaj korak”, saopštio je Božović.

Smatra da je to poštena odluka i prema građanima Tivta.

“Kako bi bila otklonjena svaka eventualna sumnja o iskrenosti kandidovanja građanske nestranačke liste, koja ima za cilj iskren i posvećen rad u beskompromisnoj borbi za promjenu neodgovorne i štetne vlasti u Tivtu, bez opterećivanja temama visoke politike, o kojima se ne odlučuje na lokalnom nivou”, kazao je Božović.

Prioritet njegovog djelovanja, kako je kazao, je konkretna borba za dobrobit lokalne zajednice i svih građana Tivta

“Smatram da je ova odluka u datim okolnostima najodgovornija“, zaključio je Božović, naglašavajući da je prije svega, u aktuelnom trenutku najvažnije da pokažemo zrelost i odgovornost, i da kao društvo pobijedimo u borbi protiv Covid-19 uz što je manje moguću štetu, iz čega je potrebno izvući brojne pouke.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније