Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

02. 04. 2020. 11:51   >>  11:54 23

DF

Knežević počeo služenje kazne kućnog pritvora

Milan Knežević danas je počeo služenje kazne kućnog pritvora u trajanju od četiri mjeseca, saopštili su iz Demokratskog fronta.

U skladu sa Zakonom o izvršenju krivičnih sankcija predsjednik DNP-a je zatražio da mu se omogući odlazak na posao i obavljanje redovnih radnih obaveza.

"Advokati Milana Kneževića već sjutra će predati ustavnu žalbu na ovu presudu. Podsjećamo da je ovu sramnu presudu donijela sudija Osnovnog suda Željka Jovović, a potvrdili sudije Višeg suda Miljana Pavićević i Radomir Ivanović, dok je sudija Branka Bošković izuzela mišljenje. Ova presuda će ostati jedna od najsramnijih u crnogorskom pravosuđu", poručili su u DF-u.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније