Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

09. 04. 2020. 14:25   >>  15:53 2

U LUCI KOTOR

DNP: Iskoristili situaciju da smijene Kovačevića

Da prva ljubav zaborava nema, pa makar ona bila i politička, jasno nam pokazuju najnovija dešavanja u Luci Kotor, saopšteno je iz Demokratske narodne partije (DNP).

"Svoju vjernost i spremnost da podrži posrnuli DPS i ovog puta nije propustio da pokaže SDP, koji čak, i u situaciji borbe protiv virusa, koristi priliku da iskaže kajanje zbog napuštanja te višedecenijske idilične zajednice. Naime, oni su juče održali elektronsku sjednicu Skupštine akcionara Luke Kotor, i tom prilikom smijenili Branka Kovačevića sa mjesta izvršnog direktora tog preduzeća, a sve to dok se Kovačević nalazio u izolaciji, koja mu je određena jer je nedavno prisustvovao sastanku zajedno sa inficiranim licem", saopštila je portparolka DNP-a Jelena Kljajević.

Da je taj čin od ranije planiran, kako je navela, govori i ranije održana sjednica Skupštine akcionara te firme, koja se dogodila 16. marta, protivno mjerama o zabrani okupljanja, na kojoj je na čelo Odbora direktora Luke Kotor dovedena predsjednica OO DPS Kotor Tatjana Stanovičić.

"Iako su tada sva okupljanja već bila zabranjena, na održavanju ove sjednice su insistirali aktuelni gradonačelnik Kotora, Željko Aprcović, i poslanik i počasni predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić. Napominjemo da oni do danas nijesu snosili posljedice zbog svog postupanja, iako se mnogi građani širom države hapse zbog mnogo bezazlenijeg kršenja mjera", saopštila je Kljajević.

Ona je kazala da je jasno da je insistiranje o održavanju te sjednice bilo samo uvertira kako bi se danas kapetan duge plovidbe Branko Kovačević smijenio sa mjesta izvršnog direktora Luke Kotor, a kao VD postavio Marko Radulović.

"Ali nam je takođe jasno i da su brodovi SDP-a ponovo u pristaništu DPS-a. I da samo čekaju povoljan trenutak kako bi zaplovili zajedničkim morem, jer njima vjetar u leđa može samo dati stari koalicioni partner", dodala je portparolka DNP-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније