Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 10. 2013. 22:02 >> 22:02
2

GLAVNI ODBOR

Rastoder na čelu Petnjičkog SNP

Socijalistička narodna partija odinijela je Odluku o imenovanju opštinskog odbora Petnjica, koji će imati 15 članova, a za predsjednika je imenovan Pajazit Rastoder, saopšteno je iz te stranke.

Glavni odbor SNP je na današnjoj sjednici usvojio Izvještaj o materijalno-finansijskom poslovanju za 2012. godinu.

"Na sjednici Glavnog odbora usvojena je i Odluka o otvaranju unutarpartijskog postupka predlaganja kandidata za odbornika u SO Mojkovac i Petnjici i Skupštini Prijestonice Cetinje, i kalendar aktivnosti SNP-a u susret tim izborima", saopšteno je iz SNP-a.

Članovi Glavnog odbora su razmatrali Izvještaj o radu Kluba poslanika SNP u Skupštini Crne Gore, koji je, kako je saopšteno iz SNP-a usvojen jednoglasno.

"Definisan je plan aktivnosti u narednom periodu, koji uključuje i pitanje realizacije ranije Odluke o promjenama u sastavu u poslaničkom klubu", poručuju iz SNP-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније