Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.Mi

22. 04. 2020. 14:36 >> 14:44
1

"GEST OHRABRENJA"

Kralj Belgije zahvalio Đukanoviću

Kralj Filip od Belgije uputio je pismo zahvalnosti predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću za telegram saučešća povodom žrtava izazvanih pandemijom novog korona virusa.

Kralj Filip je Đukanoviću poručio da ga je duboko dirnula poruka saosjećanja koju mu je crnogorski predsjednik uputio u vezi sa krizom Kovid-19.

“U ovim teškim vremenima Vaš je gest izvor snage i ohrabrenja. U mislima smo sa Vama i svim građanima Crne Gore. Jedino je kroz duh zajedništva i solidarnosti moguće premostiti ovu pandemiju. Upućujem iskrene želje za Vaše dobro zdravlje”, naveo je belgijski kralj.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније