Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 04. 2020. 15:02   >>  19:26 71

PALE UVREDLJIVE RIJEČI

Sukob Krivokapića i Medojevića u Skupštini

Poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević dobio je opomenu nakon što je tokom zasijedanja Skupštine Crne Gore poslaniku SDP Ranku Krivokapiću uputio uvredljive riječi.

Poslanici crnogorskog Parlamenta raspavljali su o prijedlogu zakona DF-a o urgentnim mjerama podrške građanima Crne Gore zbog epidemije zarazne bolesti Kovid19.

U tom političkom savezu predlažu između ostalog besplatnu jednokratnu  pomoć svim građanima Crne Gore, i dok u većini opozicije podržavaju ideje DF-a, iz vladajućeg DPS-a tvrde da nijesu svi ugroženi, i da u ovom momentu treba pomoći onima kojima je pomoć neophodna.  

U Skupštini je danas došlo je do rasprave između Ranka Krivokapića iz SDP-a i Nebojše Medojevića iz DF-a.

Krivokapić je ocijenio da su nacionalizam i korupcija glavni razarači društva, na šta je Medojević, iz klupe dobacio da je i mafija.

Nakon Medojevićeve aluzije da je Krivokapić godinama sjedio zajedno sa vlašću, poslanik SDP-a je Medojevića podsjetio da je i on "sjedio u kabinetu kod Đukanovića kao savjetnik za privatizaciju.

Nebojša Medojević je, koristeći pravo na repliku, između ostalog rekao da mu je Ranko Krivokapić, u prisustvu direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost prenio preteću poruku američke Centralne informativne agencije (CIA), nakon čega mu je uputio uvredljive riječi.

Potpredsjednik parlamenta, Genci Nimanbegu je prekinuo sjednicu.

Nakon prekida sjednica je nastavljena, a Krivokapić je kazao da "idemo kroz mučni period parlamentarizma".

"I to je parlamentarizam, ne mislim da smo previše loši. Ovo što priča Medojević nije ni sjenka onoga što je bio Medojevića koji je bio, a ja ću ga se sjećati onda kad je bio svoj, sad ne znam čiji je sa ovolikim uvredama vikom drekom, to nije parlament, a Medojević ima znanja za drugačiju diskusiju - ko nema argumenata taj mora upotrebiti silu i uvrede i taj se naravno vrti u krug za svojim repom," rekao je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари71

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније