Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ RTV Budva, Objavila: R.B. ]

13. 05. 2020. 16:44 >> 17:34
4

CRNOGORSKA NIJE DOŠLA

Carević i Radović potpisali ostavke

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević i potpredsjednik Skupštine Krsto Radović potpisali su danas ostavke, dok Crnogorska nije došla na koalicioni sastanak.

Carević i Radović istakli su da su "ispunili obećanje koje su dali".

Sastanak sa potpisnicima koalicionog Aneks sporazuma, koji je za danas zakazao Radović nije održan, jer se na njemu nijesu pojavili predstavnici Crnogorske.

Sastanku su prisustvovali ostali potpisnici Aneks sporazuma o Koaliciji iz jula 2018. godine - Demokratska Crna Gora, Demokratski front, Građanski pokret URA i predstavnici SNP-a.

Radović: Carević i ja smo dokazali da smo bili spremni da uradimo sve da ova vlast opstane

Radović je izrazio veliko nezadovoljstvo i razočarenje neodazivanjem Crnogorske na upućeni poziv da prisustvuju današnjem sastanku.

"Kao što ste imali priliku da vidite gospoda iz Crnogorske nijesu se odazvala uredno poslatom pozivu za ovaj sastanak. Meni kao inicijatoru je žao i duboko sam razočaran što nijesmo postigli dogovor i imali priliku da razgovaramo, ali ujedno sam i veoma srećan što smo dokazali da nam fotelje nijesu bitne", kazao Radović nakon neodržavanja današnjeg kolegijuma.

 

Carević: DPS se polužio svojim poznatim tradicionalnim manirima da pridobije naklonost Crnogorske

Carević je istakao da za razliku od Radovića, nije ni iznenađen ni razočaran današnjim sastankom, te je pozvao kolege iz Demokratske Crne Gore da podrže inicijativu, kako bi se kako je kazao, izbjegao kotorski scenario.

"Ja za razliku od gospodina Radovića nijesam, iznenađen, a nijesam ni razočaran, možda sam negdje davno to i javno rekao, da jednom ko izda izdaće uvijek i to se samo potrvdilo. Jasno je da smo najmanji problem gospdin Radović i ja, ovdje je problem druge vrste i to je stara priča kojom se služi DPS i koji je uspio da svojim poznatim manirima dobije naklonost Crnogroske," kazao je Carević.

 

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније