Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

15. 05. 2020. 17:18 >> 17:27
3

"NE DOZVOLITE OBMANE"

SD osuđuje poziv na ratne sukobe

Socijaldemokrate Crne Gore najoštrije je osudila pozive poslanika DF-a na ratne sukobe. Kako su saopštili, poslanik Demokratskog fronta, Andrija Mandić, kontinuirano poziva na nasilje i prijeti građanskim ratom, svjestan da istog neće i ne može biti. Pozivaju građane da ne dozvole obmane, niti da iko zloupotrebljava njihova ljudska osjećanja.

"Iz udobnosti funkcije koju obavlja, manipuliše ljudima i huška ih na nasilje. Bez trunke osjećanja stida i odgovornosti za ljude kojima manipuliše. Kao što njemu nije prvi put da kontaminira javnu scenu, neće biti ni prvi put da građani mudro odreaguju na ovakve pozive i u potpunosti ih izignorišu", piše u saopštenju SD-a.

Ocjenjuju da je u pitanju poznata politička platforma kojom se manipuliše sa intimnim osjećanjima građana i kojima se, kako navode, obmanjuju građani desetinama godina sa pričom o ugroženosti pravoslavlja.

"Nažalost, ova situacija je potvrdila da se jedni politički subjekti neistinito predstavljaju kao predstavnici pravoslavnog naroda, ali i da drugi politički subjekti otkrivaju svoje “građansko” lice i pokazuju da su im isti ideološki korijeni kao DF-u. Svi oni su ovo shvatili isključivo kao borbu za birače jer im je bitno samo ko će biti prvi u opoziciji", navode iz SD-a.

"Najveća svetinja svih nas je država Crna Gora, ali najveća svetinja mora biti i zdravlje svih nas. Ne dozvolite da bilo ko to ugrozi. Oni koji šalju zapaljive poruke čine zlo i sebi i društvu", zaključuje se.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније