Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

16. 05. 2020. 18:08 >> 18:06
2

DPS NIKŠIĆ

"Reakcija nadležnih dokazala da je zakon isti za sve"

Reakcija nadležnih državnih organa dokazala da je zakon isti za sve, ocijenili su iz izvršnog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić.

"Čuvati sebe od drugog je junaštvo, a drugog od sebe čojstvo. To je konstanta naše nacionalne svijesti kojom smo se vodili kod mnogih ličnih i državnih odluka, a koja je bila prisutna i u prethodnim danima kada se pokušavalo nasrtati na Crnu Goru", kazali su iz Izvršnog odbora DPS Nikšić.

U kontekstu aktuelnih dešavanja u tom gradu, pozdravili su odluke državnih organa, koje, kako su kazali, na isti način tretiraju svakog pojedinca koji se ogluši o izrečene mjere i zakone.

"Država Crna Gora je, i ovog, kao i mnogo puta ranije, pokazala da joj je prevashodni cilj očuvanje zdravlja svakog našeg građanina te da je zakon jednak za sve i da svako mora u skladu sa propisima odgovarati za svoja djela. Pokazala je država da ne podliježe pritiscima, manipulacijama i beskrupuloznim montiranjima", navodi se u saopštenju.

U svemu tome, dodaju, Nikšić osta Nikšić.

"Mudar i dostojanstven. Većinski Nikšić pokaza svoju lucidnost i širinu, dopuštajući svakom da iskaže svoje mišljenje, ma koliko bilo nerazumno i ma koliko mu se duboko protivili", navodi se u saopštenju.

I ovog puta su, kako su kazali, Nikšićani saslušali i ispratili iste one koji su svojim činjenjem mogli da ugroze zdravlje svakog građanina tog grada.

"Nikšić je s osmjehom kroz istoriju ispratio mnoge koji su željeli da naruše njegov mir, a to čini i danas. Čuvajući u sebi ponos i prkos, nastaviće Nikšićani da u miru i dostojanstveno odgovoraju svima onima koji im ne žele dobro i onima koji nijesu svjesni da su samo sredstvo manipulacije. Ostaće Nikšić - Nikšić, onaj mudri i razboriti, koji čuva dostignute vrijednosti, poštuje tuđe, a iznad svega voli svoje", zaključuje se u saopštenju Izvršnog odbora DPS Nikšić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније