Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

17. 05. 2020. 18:40 >> 18:36
3

GVOZDENOVIĆ

"DPS odlično odgovorila zadatku u vrijeme pandemije"

Demokratska partija socijalista (DPS) još jednom je pokazala svoju zrelost i odlično odgovorila zadatku usljed epidemiološke situacije, te bila od pomoći svim građanima, istakao je politički direktor partije Branimir Gvozdenović tokom sastanaka sa predsjednicima Opštinskih Odbora Nikšić, Pljevlja, Bar, Ulcinj, Cetinje, Danilovgrad, Rožaje i Podgorica.

Iz DPS-a navode da je Gvozdenović protekle sedmice, usljed epidemiološke situacije u Crnoj Gori, a u skladu sa propisanim mjerama i preporukama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, sastanke održao onlajn, putem video aplikacije.

Direktor DPS-a je, kako se navodi u saopštenju, svoje sagovornike informisao o zaključcima nedavno održane sjednice Predsjedništva, na kojoj je konstatovano da su institucije sistema pokazale visok stepen organizovanosti, međusobne povezanosti, a građani visok nivo odgovornosti i solidarnosti.

"Istakao je i svoje zadovoljstvo činjenicom da je DPS još jednom pokazala svoju zrelost i odlično odgovorila zadatku, te bila od pomoći svim građanima. Zajednički je konstatovano zadovoljstvo učinjenim zalaganjem i radom državih organa, koji je iskazan od same pojave virusa kovid-19 u Crnoj Gori. Takođe je data puna podrška u daljem suočavanju sa ekonomskim posljedicama epidemije", navodi se u saopštenju.

Zaključeno je da je od velike važnosti da se i dalje poštuju mjere i preporuke nadležnih institucija uz uvjerenje da ćemo se zajednički i u narednom periodu izboriti sa zdrastvenim i ekonomskim izazovima koji nam predstoje.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније