Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

19. 05. 2020. 19:24 >> 19:20
9

ODGOVOR DPS-A

"Gužva na tržištu političkih gubitnika"

Nakon jučerašnje pres konferencije predsjednika Mila Đukanovića, primjetna je nervoza naše političke konkurencije, saopštila je Demokratska partija socijalista (DPS).

"Umjesto da se vječiti politički gubitnici zapitaju kako su došli u poziciju u kojoj su trenutno, oni se obrušavaju uvredama i klevetama na Demokratsku partiju socijalista i našeg predsjednika. Činjenica je da se približavaju izbori, a gubitnici shvataju da nemaju šta da traže na političkom terenu, gdje se nadmeće kvalitetom programa, ideja i rezultata, već svoje mjesto traže na polju političke destrukcije i međusobno se takmiče u toj “vještini”", saopšteno je iz DPS-a. 

Kako su naveli, neke od stranaka opozicije, kao DF na primjer, imaju dug staž na tom polju, ali nedovoljno dobar učinak.

"I pored svih para u njih uloženih, nijesu ispunili očekivanja. Svi njihovi višedecenijski napori, da se društvo destabilizuje, poremeti multietnički sklad, uništi država, građani preplaše ili barem  zaraze - nijesu dali očekivane rezultate. Zato svojim novim uratcima  i pokličima  o “građanskom ratu“ “krvavom kolu “  ili “vojnim uniformama”, pokušavaju da se pred izbore što bolje pozicioniraju na crnom političkom tržištu i sebi dignu cijenu. Jer, gužva je tu velika Bečićevi Demagozi, napušteni od svih a prije svega birača i političkih partnera, izgubljeni u svojim kalkulantskim igricama, preporučuju se nasrtajima na policiju. Dobro će im činiti sada i ona Bečićeva fotografija sa četnikom iz Berana jer se mali portparol Milana Kneževića, vratio na svoja fabrička, nacionalistička i četnička podešavanja", piše u saopštenju DPS-a.

Kako su kazali, gubitničkom tandemu "i svim njihovim minijaturnim falsifikatima", poručuju da uzalud nude svoje usluge.

"Čuvaćemo svaki pedalj Crne Gore, zaštititi građane koje ove “rent a stranke” pokušavaju da uplaše  pričama o bratoubilačkim i građanskim ratovima! Poručujemo im da se osvrnu oko sebe, da zapaze da je ovo 21. vijek i drugačija Crna Gora od one koja se njima pričinjava. Zato ne obećavajte nikome ništa, jer će vam se desiti da kao i 2016. uzmete novac a ne isporučite radove", zaključuju u DPS-u.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније