Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

25. 05. 2020. 11:05 >> 11:03

VUČINIĆ POZIVA

Opozicija da se dogovori o zajedničkom djelovanju

Predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić pozvao je sve opozicione lidere da se hitno dogovore o zajedničkom djelovanju na izborima. On je u saopštenju kazao da opozicija ne smije da dozvoli izbore u režiji DPS-a po cijenu bojkota.

 

“Crnogorska opozicija je ovoga puta, kao nikada do sada, dužna da stvori uslove narodu da pobjedi režim. Svaki opozicioni funkcioner mora da zna da je tu gdje jeste da bi služio narodu. To da ovakve situacije ne trpe sujetu i da je potrebno prevazilaženju razlika i razmirica suvišno je govoriti. Ne smijemo dozvoliti još jednu izbornu prevaru, jer mladost Crne Gore više ne može da trpi“, saopštio je Vučinić.

On kaže da državna administracija već odavno pokazuje svoje slabodsti pri  svakom novom  problem.

“Propale privatizacije i neuspjelo restruktuiranje privrede koji su rezultirali jakim slabljenjem ekonomije kao i postavljanje turizma kao strateške grane privrede dovelo je do toga da je država ekonomski zavisna od stranih investicija, a u ovakvim vanrednim situacijama i od strane pomoći”, navodi se u saopštenju.

Tvrdi da je autoput postao dužnička omča državi.

“Sa trenutnim dugom od 73 odsto BDP-a i investiciojm koja polako prelazi u promašaj vijeka, vjerovatan ishod je da  će dug u narednom periodu dostići i nekih 90 odsto BDP-a”, navodi se u saopštenju.

Smatra da vrijeme koje dolazi iziskuje veliki i predan rad koji će mobilisati sve patriotske snage.

“Istorijska je šansa da Crnu Goru izvedemo na put napretka.  Stoga pozivam sve opozicione subjekte se hitno dogovorimo oa zajedničkom djelovanju“, zaključio je Vučinić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније