Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

30. 05. 2020. 21:16   >>  21:22

DPS DANILOVGRAD

"Crna Gora ima stručne i odgovorne ljude i institucije"

Način na koji smo prevazilazili sve izazove u prethodnom periodu, pokazao je da Crna Gora ima stručne i odgovorne ljude, kao i institucije, ocijenjeno je na sjednici Opštinskog odbora DPS Danilovgrad.

Saopšteno je da je sjednica održana uz poštovanje mjera NKT-a

"Na sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Opštinskog odbora DPS Danilovgrad, Vukota Stanišić, iskazano je zadovoljstvo načinom na koji se prethodnih mjeseci lokalna uprava Danilovgrada odnosila prema situaciji izazvanoj pojavom COVID-19. Takođe, pohvaljenje su mjere i preporuke koje su Vlada i lokalna uprava donijeli u cilju prevazilaženja posledica izazvanih pojaviom pandemije", saopštio je DPS.

Kako se navoidi, istaknuta je veoma dobra saradnja lokalne uprave sa NKT-om, kao i Institutom za javno zdravlje.

"Najveća zahvalnost upućena je članovima NKT-a, ali i građanima koji su iskazali odgovornost i koji su poštovanjem donešenih mjera doprinijeli trenutnom statusu naše države kao CORONA-FREE destinacije. Način na koji smo prevazilazili sve izazove u prethodnom periodu, pokazao je da Crna Gora ima stručne i odgovorne ljude, kao i institucije", poručuje se u saopštenju.

Takođe, saopšteno je da je predsjenik OO DPS Danilovgrad informisao prisutne o svim aktivnostima koje je odbor realizovao u prethodnom periodu, sa naglaskom da će intezitet tih aktivnosti u narednim nedeljama biti još jači.

"Opštinski odbor dao je punu podršku realizaciji izbornog programa DPS, za koju su građani Danilovgrada 2018. dali većinsku podršku. Nastavak realizacije projekata definisanih našim izbornim programom garant su naše pobjede na predstojećim parlamentarnim izborima. U radu sjednice, aktivno su učestvovali koordinator ispred Predsjedništva DPS za Danilovgrad Vlastimir Golubović i koordinator Izvršnog odbora DPS CG za Danilovgrad Bojan Đakonović", navodi se u saopštenju danilovgradskog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније