Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M. ]

31. 05. 2020. 14:38 >> 14:37
5

IVKOVIĆ

"Konačno realizovan projekat Guča u Budvi"

Dugo najavljivani i jedan od najvažnijih projekata šatorske koalicije DF, DCG, SDP i URA, nazvan Guča u Budvi, održan je sinoć, saopštio je predsjednik OO SD Budva Petar Ivković.

 

“Dok je razjarena interesna grupica ljubitelja ove koalicije ispred šatora pjevušila, u samom šatoru su, uz aplauz, zapjevale dvije glavne koalicione estradne zvijezde – Bato i Kiko. Bato sa kravatom koju mu je Kiko poklonio i Kiko koji, grubo kršeći i zloupotrebljavajući Statut i Zakon o lokalnoj samoupravi, sa oduševljenjem prati Batovo nadahnuto višečasovno elokventno izlaganje. Sve su to frenetičnim aplauzima i zalijetanjem prema poslanicima trenutne opozicije upotpunili “ugledni” predsjednici mjesnih zajednica. Idiličnu atmosferu je samo na kratko, sjetnim govorom, prekinula predstavnica njihove koalicije iz pokreta tri put URA, koja je zamolila da, ako može, barem još par mjeseci bude na vlasti ova šatorska koalicija”, saopštio je Ivković.

Naravno, ne zbog par njihovih članova koji su, kako dodaje, uhljebljeni u gradskoj upravi, nego zbog toga što je ova šatorska koalicija ono što je po njoj pravi izbor za metropolu crnogorskog turizma.

“Samo je još falio u kolu da zaigra i četvrti koalicioni partner SDP, koji uzgred nema odbornika, ali su mu dali ulogu statiste u cijeloj ovoj troipogodišnjoj tragikomediji u Budvi. Na kraju, želimo da i u onome dvodnevnom vašaru nedostojanstva i nevaspitanja pronađemo dobre poruke. Prva, politička, jer je čvršća neko ikad koalicija DF-a i Demokrata, čime se još jednom potvrdilo da se radi o partijama iste ideološke matrice i druga, zdravstvena, jer su donedavno jedni kod drugih izazivali tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanje”, smatra on.

On je zaključio da je Budvi potreban novi početak jer se ne smije dozvoliti njena dalju degradacija.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније