Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

01. 06. 2020. 14:30   >>  14:29 4

DEMOKRATE

U Budvi održan čas parlamentarizma i demokratije

Nakon poraza političke korupcije, kriminala i antiustavnog djelovanja, a pobjede pravde, zakona i vrijednosti savremenih demokratskih društava, jutros su se oglasili iz DPS-a, evidentno iz očaja i mržnjom i bijesom pokušavaju da nadograde nedostatak argumenata, navodi se u saopštenju Demokrata Budve koji naglašavaju da su na sjednici SO održali čas parlamentarizma i demokratije.

"Morate imati na umu da zastupnici kriminala ne mogu nikada, niti na bilo kom mjestu, uspostavljati bilo kakve standarde, a naročito ne biti mjera ponašanja. Nema tog Demokrate koji se nedolično ponašao, a ako ga slučajno ima vi ga prozovite imenom i prezimenom, ili zaćutite. Nema tog Demokrate koji je upotrijebio i jednu ružnu riječ prema bilo kome. Naprotiv, održali smo čas parlamentarizma i demokratije, a u takvoj atmosferi ste mogli samo da ćutite, gledate i učite, kako se brani Budva od kriminala i korupcije. U atmosferi policijske opsade, Dragan Krapović i Krsto Radović pravnom argumentacijom razbili su vaše nezakonite i nečasne namjere. Građani Crne Gore su se u direktnom prenosu mogli uvjeriti kako se argumentovano, zastupajući Ustav, zakon i pravdu, lomi i razbija kriminal, korupcija i prevara, zapravo ono po čemu ste i prepoznati u svim izvještajima međunarodnih organizacija", navodi se u saopštenju Demokrata, koje je potpisao odbornik u SO Budva Gojko Liješević.

Liješević se pita da li o imidžu grada mogu govoriti oni koji su opljačkali i ponizili Budvu.

"Što se tiče kriminalaca, oni su bili tamo samo ako ste ih vi poslali, jer su svi kriminalci u vašim redovima i djeluju isključivo po vašem nalogu. Ne postoji niti jedan kriminalac koji je na slobodi, a da nema direktnu zaštitu DPS-a i da nije finansijer DPS-a. Zamislite koliko ste nemoćni pred voljom građana Budve, kad koalicija DPS i kriminalci sa lokalnog i državnog nivoa nijesu mogli preuzeti vlast. Davno smo vam rekli da vas nikad i niko više neće sastaviti, a u šta se i sami možete uvjeriti", navodi se u saopštenju Liješevića.

Iako DPS, kako dodaju, ima zaštitu institucija sistema, iako su naredili Upravnom sudu da ne postupa po tužbi Demokrata po pitanju Kotora, i uz podršku kvazi analitičara, tako "moćni" završili su u zoni gubitnika, kod svojih nalogodavaca.

"Gospodo iz DPS-a, morate se naučiti osnovama parlamentarizma i savremene demokratije, iako znamo da je tranzicija od pajsera do slobodne skupštinske rasprave za vas veoma teška. Mi nećemo dozvoliti da niko, a naročito ne kriminalci, prekrajaju izbornu volju građana Budve i da uspostavljaju vlast koja nije proizašla iz te volje. Uostalom, ko je ko i kakav je može se jasno vidjeti na snimcima u koje je imala uvid čitava Crna Gora na kojima Demokrate u Budvi slave aplauzima i skandiranjem 'pobjeda, pobjeda', a vi u Nikšiću tokom proslave državnog praznika palicama, noževima, flašama, čašama i opštom makljažom svih slavljenika", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније